top of page

Over mij

Ik wil me graag even voorstellen.


Ik ben Mireille van Kempen, energiek, vrolijk, oplossingsgericht en een echte verbinder. Het glas is bij mij half vol. Vanaf 1 januari 2019 heb ik mijn eigen onderneming. Mijn vrije tijd is voor mijn gezin en vriendinnen. Ik ben betrokken bij het verenigingsleven van mijn 2 dochters en zing bij Popkoor 2000. Verder ga ik graag naar de sauna of een leuke voorstelling.

 

Tijdens mijn NLP opleiding bij Instituut Menz leerde ik steeds meer over wat er voor mij echt toe doet. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik op liefdevolle wijze waarde kan toevoegen tijdens speciale momenten: Moments to remember.
 

Dit inzicht en omdat ik heel graag dicht bij mezelf wil blijven, heeft mij doen besluiten afscheid te nemen van de administratieve tak van mijn bedrijf en mijn hart te volgen.
Naast het organiseren van alle soorten evenementen en het coördineren van verhuur en aanspreekpunt van de vrijwilligers bij de Theaterkerk in Bemmel, is uitvaartbegeleiding mijn nieuwe passie in mijn bedrijf. 
 

Het geeft mij voldoening om door persoonlijk contact waarde te kunnen toevoegen. 
Als
enthousiaste spin in het web tijdens een uitvaart of evenement, kan ik alles wat er voor mij toe doet in het leven kwijt.

 

bottom of page